18:30

IFK Grängesberg

Referat: Horndals IF - IFK Grängesberg

Horndals IF - IFK Grängesberg 0-11 (0-4)

Plump i protokollet mot Grängesberg. Hela 0-11 blev slutresultatet, ändå hade vi full bänk denna match.

Vi räckte inte till helt enkelt och blev återigen straffade på diverse kontringar. Grängesberg hade ett betydligt bättre lag än när vi mötte dem på bortaplan i våras.

Enda perioden som får ses som godkänd var sista kvarten i första halvlek. Då hade vi lite mer spel, så pass att Grängesberg blev frustrerade och griniga på varandra. Men i övrigt var det blekt.

Syns att vissa av oss inte har 100-procentig motivation & självförtroende i nuläget. Finns inga genvägar, det är bara att jobba på som ett lag och visa moral istället för att vika ner sig. Vi måste ställa upp helt enkelt även om det går tungt.

Noterbart att Linus Hjälmeskog gjorde comeback som målvakt i horndalströjan. Välkommen tillbaka och tack för att du ställde upp!

Match redan på lördag hemma på Rossliden mot IF Vulcanus. Matchstart 11:00. Lägger ut laget på hemsidan i morgon.